Pravila korištenja

Tvrtka BRZO NAĐI d.o.o. (u daljnjem tekstu u daljnjem tekstu: 'pružatelj usluga' ili 'pružatelj') je vlasnik Internet stranice www.croliday.ch.


Internet stranica www.croliday.ch predstavlja poslovni sustav bez posredovanja za prezentaciju apartmana s područja Republike Hrvatske koji se nude za iznajmljivanje od strane fizičkih ili pravnih osoba.


Fizičke i pravne osobe koje prezentiraju svoje apartmane na stranici www.croliday.ch nisu direktno povezane s pružateljem usluge te je sva komunikacija između unajmljivača i iznajmljivača direktna.


Posjetitelji su sve fizičke i pravne osobe koje nisu registrirani korisnici na www.croliday.ch te koji mogu besplatno pregledavati sadržaj na istoj stranici zajedno s svim oglasima iznajmljivača.


Pružatelj usluge omogućuje svim posjetiteljima korištenje usluga i sadržaja stranice sukladno Uvjetima korištenja stranice.


Objavljivanjem Uvjeta za korištenje na stranicama www.croliday.ch smatra se da je posjetitelj upoznat sa istima te ih prihvaća i preuzima obvezu na sebe da će se prilikom korištenja usluga koje pružatelj usluge nudi pridržavati pravila navedenim u njima.


Svakom posjetitelju strogo se zabranjuje prilikom korištenja usluga i sadržaja na www.croliday.ch:


  • unositi neistinite i lažne podatke, podatke koji pripadaju drugim korisnicima te unositi podatke trećih fizičkih ili pravnih osoba,
  • kontaktirati korisnike/iznajmljivače osim u svrhu dobivanja informacije/rezervacije oglašenih apartmana,
  • spammati korisnike, tj. slati im reklamni materijal u svrhu promocije svojih proizvoda ili usluga,
  • slati korisnicima lažne upite ili upite s namjerom da ih se ošteti,
  • slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone,
  • slanje i razmjena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
  • slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika,
  • prikupljati podatke o oglasima koji se nalaze na stranici i objavljivati ih u bilo kojoj vrsti drugih medija za oglašavanje.

Svi posjetitelji koji pristupaju na www.croliday.ch stranicu koriste njen sadržaj na vlastitu odgovornost, a pružatelj usluga neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranice ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.


Pružatelj usluge će uložiti razuman napor kako bi se na njegovoj stranici našli točni i aktualni podaci, ali nije niti može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.


Pružatelj usluga ne jamči niti garantira točnost i istinitost podataka o korisnicima i oglasima koji su postavljeni od strane korisnika te se isključuje od bilo kakve odgovornosti za bilo kakve štete koje mogu nastati.


Pružatelj usluga će u svrhu objavljivanja samo točnih i istinitih podataka i sadržaja o korisnicima i oglasima, bez odgode uklanjati sve oglase koji su protivni Uvjetima korištenja.


Pružatelj usluga poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja www.croliday.ch, ali s obzirom da na stranici dolazi do direktne komunikacije između posjetitelja i iznajmljivača ne može garantirati da će se i oni držati istih pravila privatnosti te isključuje bilo kakvu odgovornost za štetu proizašlu iz te komunikacije.


Pružatelj usluga nije vlasnik sadržaja koji objavljuju korisnici i/ili razmjenjuju s posjetiteljima stranice, iako zadržava pravo da tijekom korištenja usluga na www.croliday.ch koristi neke od tih sadržaja u promotivne svrhe usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.


Pružatelj usluga zadržava autorska prava na cjelokupni izgled stranice, na čitavi tekstualni i slikovni sadržaj te na svim oglasima koji su objavljeni na www.croliday.ch. Nisu dozvoljene nikakve promjene, umnožavanje, distribuiranje, direktno prenošenje, prikazivanje, predstavljanje, reprodukcija, publiciranje, ovlašćivanje, prodaja informacija, softvera, proizvoda ili usluga u vlasništvu ovog web site-a.


Svaki posjetitelj stranice www.croliday.ch ili treća osoba koja smatra da su podacima o nekom korisniku ili sadržajem nekog oglasa, povrijeđena njegova prava, dužan je o tome obavijestiti pružatelja usluge koji će takve podatke i sadržaje ukloniti sa svojih Internet stranica.


Pružatelj usluga zadržava pravo izmjene sadržaja svoje stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran, niti će snositi odgovornost prema korisnicima ili posjetiteljima usluga, ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.


Neki od linkova na stranici www.croliday.ch vode na stranice drugih web-stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom pružatelja usluge te isti nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.


Pružatelj usluga nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na stranici www.croliday.ch.


Ovi Uvjeti korištenja podložni su promjenama bez prethodne najave.